DISTRIBUIE

ALĂTURĂ-TE ȘI TU ACESTEI CAUZE

DONEAZĂ VOLUNTAR

COPIII NOȘTRI

În parteneriat cu asociația OvidiuRo

Contextul actual i-a afectat cel mai mult pe copiii din mediile defavorizate, izolându-i practic de șansa unui viitor mai bun, prin educație. Ne alăturăm misiunii OvidiuRo de a oferi copiilor acces la educație timpurie, prin proiectul “Citește-mi 100 de povești”.

În cadrul proiectului, ce presupune ca în următorii 5 ani toate cele 4000 de grădinițe publice din România să devină GrădiBiblioteci, pentru 35 de grădinițe, 175 de educatori și 3500 de copii vom oferi un total de 5.425 cărți. Astfel, 3500 de copii vor participa la sesiuni de lectură și vor primi câte o carte, 175 de profesori vor primi câte un kit de literație compus din câte 5 titluri și vor participa la sesiuni de training oferite de OvidiuRo, iar 35 de grădinițe vor fi dotate cu câte un kit de lectură ce va conține 30 de titluri de cărti, kit-uri ce vor putea fi folosite în activitățile de lectură cu toți copiii din grădiniță.

Misiunea asociației OvidiuRo este ca fiecare copil sărac să beneficieze de educație timpurie de calitate și să devină, astfel, un membru activ al societății românești.

In anul 2019, OvidiuRo a continuat, și cu sprijinul Romstal, programul lansat cu un an inainte, Fiecare copil merită o poveste – un program pilot de stimulare a lecturii în grădinițe și acasă și de dezvoltare a vocabularului, ce aduce în toate județele țării o serie de intervenții deja testate și care s-au dovedit a fi necesare și de impact, astfel încât copiii din medii rurale și urbane defavorizate să aibă șansa unui start bun la școală. Începând din anul 2019, Romstal a susținut neîntrerupt programele asociației OvidiuRo, suma totală a sponsorizărilor depășind 136.743 Euro.

ALĂTURĂ-TE ȘI TU ACESTEI CAUZE

DONEAZĂ VOLUNTAR