DISTRIBUIE

ALĂTURĂ-TE ȘI TU ACESTEI CAUZE

DONEAZĂ VOLUNTAR

BUNICII NOȘTRI

În parteneriat cu asociația SNK

Împreună cu Asociația SNK, în timpul carantinei, am construit proiectul Bunicii Noștri prin care, cu ajutorul transportului oferit de Romstal și participarea a zeci de voluntari din rândul angajaților Romstal, mii de pachete lunare cu alimente au ajuns la peste 1000 de vârstnici din toata țara.

În luna decembrie, donăm și livrăm 300 de pachete (900 sacoșe) pentru 300 de bătrâni. Fiecare pachet va conține conserve, produse neperisabile și de patiserie, fructe, legume, produse de igienă, de curățenie și măști de protecție.

Este un proiect prin care sperăm să aducem un zâmbet pe fețele greu încercate ale unor oameni atât de dragi nouă și totuși atât de ușor de uitat din cauza vieții cotidiene: bunicii noștri.

Scopul Asociației SNK este de a ajuta oamenii să devină responsabili față de ei înșiși și față de semenii lor, să-și conștientizeze natura umană și să protejeze mediul înconjurător. Eforturile asociației se concentrează în jurul a 4 proiecte:

- Bunicii noștri – prin care donează și livrează în siguranță alimente persoanelor în vârstă și familiilor vulnerabile.

- Editura Seneca - prima editură verde din România. Tipărește pe hârtie 100% reciclată titluri de filozofie și ecologie. Pentru fiecare titlu, calculează cantitatea de CO2 emisă ca urmare a producției și plantează în parteneriat cu Asociația Pădurea Copiilor suficienți copaci pentru a o compensa. Astfel, cărțile devin copaci plantați, nu tăiați.

- Seneca Anticafe - locul unde timpul are valoare absolută. Musafirii nu plătesc consumația, ci timpul petrecut aici – se citește, se învață, se lucrează, se stă de vorbă la un ceai, se joacă jocuri de societate, se află lucruri noi la evenimente și conferințe sau se admiră lucrările de artă din expoziție.

- Seneca Ecologos – centru de educație ecologică în care învățăm cum să economisim resurse și să reducem amprenta ecologică adoptând un stil de viață sustenabil.

ALĂTURĂ-TE ȘI TU ACESTEI CAUZE

DONEAZĂ VOLUNTAR